Miskolci Gráciák Egyesülete

Akik napfényt hoznak mások életébe,
maguk sem bújhatnak el a sugarak elől. (J.M.Barrie)

Két új Gráciát üdvözölhetünk - 2021-06-15

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyesületünk több mint egy év kihagyás után, május végén újra személyesen tarthatott közgyűlést. A koronavírus-járvány miatti „kényszerszünet” ellenére ott folytattuk, ahol abbahagytuk, meghatároztuk, megterveztük az előttük álló hónapok programjait, eseményeit.

Egyesületünk célja, hogy segítsük szűkebb és tágabb környezetünk társadalmi megerősödését. Karitatív, kulturális és közéleti szerepvállalásunk révén a tradicionális, konzervatív értékek megőrzésére, megújítására és átadására törekszünk a mai napig. Ez a fajta életszemlélet jellemzi az egyesület „régi” és új tagjait egyaránt.

Kiemelten fontosnak tartjuk a megújulást, az új tagok által hozott újfajta látásmód hasznosítását. Éppen ezért rendszeresen bővül társaságunk: májusban két új tagot választottunk magunk közé. 2021. május 26-án Bánné dr. Gál Boglárkát, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnökét és Németh Zitát, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal osztályvezetőjét Gráciává választottuk.

Új tagjainknak sok sikert és kitartást, valamint további szakmai sikereket kívánunk!